dilluns, 20 de març del 2017

PROGRAMACIÓ SEGON TRIMESTRE DE 2017



RUTES DE PRIMAVERA
20 de març de 2017
 
La Vall d'Albaida, la Marina Alta i la Safor. Les tres comarques per on discorreran les rutes d'aquesta primavera. Després un primer trimestre accidentat, on no es va complir en absolut la  programació, esperem que en aquesta ocasió l'esdevenidor ens siga més propici i gaudim  sense cap ensurt. Comencem.


AL VOLTANT DE LES PENYES LLÚCIES
(RUGAT)
La data prevista de realització és el 9 d'abril.  Ruta de dificultat moderada.
 El trajecte naix al poble de Rugat per continuar pujant fins les Penyes LLúcies. A partir d'aquest màgic indret, seguirem per un sender preciós fins el castell de Rugat, objectiu d'una de les primeres rutes nocturnes. Tot seguit seguirem la davallada fins la font de Ferri envoltats  d'un boscam impressionant  i de barranquets i ullals fins aplegar a la majestuosa font de Ferri. BÀSICA.






LA PENYA FORADADA DES DE BENISSIVÀ
(BENISSIVÀ)
Ruta programada per al dia 14 de maig. Dificultat moderada.

No és la primera vegada que visitem la Foradada, però és la primera ocasió que ho farem des de Benissiva. Des d'aquest poble de la Vall de Gallinera iniciarem la caminada que ens conduirà pel convent de Benitaia i, a través d'una senda espectacular, aplegarem  a l'altiplà. Un camí pedregós ens conduirà a la corral dels Moros i, des d'allí, ascendirem a la penya Foradada. La vista serà excepcional, si el dia ix clar, com esperem. Després descendirem cap a Benissiva seguint una ruta quasi circular.  Temps de màgia, temps de cireres. 





POTRIES. RUTA URBANA I PERIURBANA
 (POTRIES)
El 4 de juny ens desplaçarem a Potries  per realitzar la nostra tradicional Ruta Urbana. Visitarem el nucli de la població, amb els seus emblemàtics edificis: la casa de l'Ajuntament, l'església dels Sants Joans, la Terresseria... Però també gaudirem de la zona periurbana, amb la visita a l'ermita del Crist de l'Agonia i la rica arquitectura lligada al riu: l'assut, el pou del Comú, la casa Fosca, la Casa Clara... un immemorial homenatge a la cultura de l'aigua. Atractiva, fresca, essencial ruta.






 Benvinguda sigues, Primavera!



(Programació sotmesa a possibles variacions, esperem que no!)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada