dimarts, 29 de març del 2016

PROGRAMACIÓ SEGON TRIMESTRE 2016



UNA PRIMAVERA GUIADA
29 de març de 2016

Perfilant els últims retocs de la programació del segons trimestre de 2016 que tindran, totes tres, un denominador comú: seran rutes guiades.
Durant aquest segon trimestre, que coincideixen tècnicament amb la primavera, us proposem:

Ø Las Dos Tetas/Viver. La línia XYZ
 (Alcúdia de Veo - Algímia d'Almonesir/ Viver)
17 d'abril de 2016

(Guia: Antonio Calzado Aldaria. Professor de la Universitat de València i un dels grans especialistes de la guerra civil i la postguerra al País Valencià. En aquesta ruta caminarem per un tram de la línia XYZ, sistema de fortificacions construït durant la guerra civil, i per Viver, localitat destruïda un 75% durant el conflicte)



Ø La ruta dels riuraus i la  de l'aigua
(Terrateig/Montitxelvo)
18 de maig de 2016

(Guia: Carlos Fuster Montagud. Historiador i reeixit especialista del món de la pansa i dels riuraus de les Comarques Centrals Valencianes i que dedica els seus esforços a la seua investigació i recuperació. En aquesta excursió ens guiarà per aquest univers que pràcticament ha desaparegut i que cal preservar i recuperar.)



Ø VII Ruta Urbana: Llíria II
(Llíria)
5 de juny de 2016

(Guia: Vicent Escrivà Torres. Natural de  Daimús, és arqueòleg municipal de Llíria, a més de  Director del Museu Arqueològic d’aquella ciutat del Camp del Túria. Cap persona com ell coneix els diferents indrets que gaudirem, en aquesta segona edició, per l'antiga Edeta.)






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada