dissabte, 28 de desembre del 2013

ELS PAPERS SECRETS DE MARGE GROS



Misteriosament ens ha arribat a les nostres mans, a través de les xarxes socials, aquest document redactat maldestrament en un tovalló de paper. Sembla ser un esborrany d’alguna cosa referent a Marge Gros. El Servei d’Espionatge de Marge Gros (SEMAGRO) ha iniciat una investigació per tal de determinar l’autoria d’allò que en l’expedient MG/Daimús/28122013/1 apareix classificat com  ELS PAPERS SECRETS DE MARGE GROS. Seríeu capaços/capaces de facilitar-nos alguna dada per resoldre aquest enigma? Us prometem confidencialitat
PROVA NÚM 1 DEL DELICTE

2 comentaris:

  1. Per a mi que deu esser els passos a seguir per arribar a algun bon lloc, on seguramet hi haura amagada alguna cosa interesant, com no.
    vegam:
    curiosament escomençem per L'atsubia (bon poble) i acabem per vall de laguar (bon poble) pero curiosament tots els pobles estan entre gandia i valencia, o siga cap al nord, sera per algo en especial ?.
    tambe es curios que l'ultim dia siga el palindrom (o capicua) 21-12 que mira tu per a on est amot aprop del 22-12 (dia de la grossa de nadal, sera una premonicio per comprar numeros per eixe dia ) la suma de totos el numeros que eixen en eisxe paper dona 274, que a la vegada sumats entre ells dona 4, o siga que hi ha que comprar el numero 4.
    De moment no podem concloure res mes , pero continuarem escudrinyant el text, si trobem alguna cosa mes ja ho farem saber

    VASUP

    ResponElimina
    Respostes
    1. Interessant l'aportació que realitzes per tal de resoldre l'enigma, Hui estem en condicions d'afirmar que aquestes notes preses amb rapidesa es van realitzar en un bar, mentre el Secretariat de Marge Gros realitzava un primer esborrany de la programació de l'any vinent. Esborrany, cal dir-ho, no programació definitiva. L'autor o autora d'aquest paper amb tan poca traça no sabem què pretenia o pretén. Vendre`l a la competència? A quina competència? A una potència enemiga? Fer-nos xantatge per una grapat de monedes devaluades? O obeïa a una altra causa?
      Però la teua aportació obri nous camins, desconeguts i ignots. Inconscientment som portadors d'algun do especial? Som paraula viva que recull unes forces tel.lúriques de les quals nosaltres no som sabedors? Es pot extraure alguna lectura cabalística? El que ens dius fa què pensar? Ho analitzarem amb deteniment, a partir d'aquesta xifra màgica que has extret: el 4. Perquè 3 som qui formem el Secretariat d'Excursions de Marge Gros, però si comptem l'ànima que sempre ens acompanya ,ja en som 4. Quatre són els pèls que ens queden en el cap. L'any que ve acaba en 4; després de les retallades sols en queden 4 duros; tres són les demarcacions administratives del nostre País, però si li afegim les comarques centrals, ja en serien 4... Apuntes que el 4 serà la terminació de la grossa de Nadal del pròxim any però, i si ens hem fet prims? Bé. En correu secret que t'enviarem seguidament, entrarem en contacte per concretar una reunió amb tu, discretament, lògicament. Gràcies pel teu elaborat estudi.

      Elimina