diumenge, 1 d’abril del 2012

PRESENTACIÓ DEL LLIBRE
A UN TIR DE PEDRA. INVENTARI DELS SENDERS I CAMINS DE MUNTANYA DE LA SAFOR
Daimús, 30 de març de 2012

Passat divendres 30 de març, l’ Associació Cultural Marge Gros encetava la seua participació en els actes programats amb motiu del 400 aniversari de la Carta de Poblament de Daimús amb la presentació,  a la Casa de la Cultura de Daimús, del llibre A un tir de pedra. Inventari dels senders i camins de muntanya de la Safor.


Els autors, Òscar Martí, David Gomar i Vicent Cervera, tots tres experts muntanyers, ens exposaren el contingut del llibre així com algunes de les intimitats del seu procés d'elaboració. Així mateix, ens parlaren de senders i camins, però també d'història,  i,   sobretot, van fer palés l'estima que cal tindre amb el nostre patrimoni natural, que és nostre, com ho va ser de totes les generacions passades i com hauria de ser de totes les futures.



El públic assistent va formular nombroses preguntes en relació a diferents  rutes recollides en el llibre, així com també de l'estat de determinats paratges llastimosament incendiats en els darrers anys ,com la Serra Grossa i, en especial, el Barranc d'Atanasi, el Castell de Borrell, Casa dels Garcia ...


Presentació fantàstica i públic entregat, no debades la major part d’ell participa habitualment en les eixides periòdiques a la muntanya  que Marge Gros programa tots els mesos.
Estem segurs que aquest acte serà el principi d'una gran amistat entre ... Marge Gros i A un tir de pedra. Que així siga. Gràcies, Òscar, David i Vicent.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada